...en je keuken nog bruikbaar is, er geen rookalaram is afgegaan en de brandweer niet op de stoep staat...Stefan wrote:Gooi vervolgens een aar flinke scheuten cognac over de schotel heen en steek deze aan. als het vuur gedooft is...
Inderdaad. Ik zie dat ik er ook niet bij heb vermeld dat je eerst met een grote hamer een flinke tik aan je capibara moet verkopen om te zorgen dat ie het leven laat.ehusmann wrote:...en je keuken nog bruikbaar is, er geen rookalaram is afgegaan en de brandweer niet op de stoep staat...Stefan wrote:Gooi vervolgens een aar flinke scheuten cognac over de schotel heen en steek deze aan. als het vuur gedooft is...
Dat was je nog vergeten te melden.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AFpcPszhYbs[/youtube]Polecat wrote:en voor de vegetariers tofupibara?
. |
/O\
\_______[|(.)|]_______/
o ++ O ++ o
kijk nou uit, voor je het weet komt FatSen weer met een recept hoe je een poets moet bakken!Gerard wrote:Het is bijna weekeinde.
Ik zeg alleen maar P O E T S
Piss
On
Everything
Tomorrow's
Saturday
As a member you get access to all our
premium content and benefits learn more